ΕΝΤΟΣ/Αθήνα:«Το σχολείο μας δεν χρηματοδοτείται από κάπου, είναι μια συλλογικότητα»

Κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ ανοίγει τις πόρτες του το κυριακάτικο σχολείο μεταναστών. «Δεν περιοριζόμαστε στους μετανάστες με χαρτιά, ούτε μόνο στην εκμάθηση ελληνικών» λέει, μεταξύ άλλων, η Έφη Γαρίδη για αυτό το ξεχωριστό σχολείο, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια ζωής στο κέντρο της Αθήνας και στο οποίο διδάσκουν πάνω από τριάντα εθελοντές.

Το «Εντός και Εκτός Συνόρων» μεταδίδεται κάθε πρωί 8 παρά 10 στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη «Η Φυλή των Φίλων» στο Κόκκινο 105,5.

sxoleio2008 (1)

Share Button

InSideOut Borders

Το «Εντός+Εκτός Συνόρων» δημιουργήθηκε, κυρίως, για τους Έλληνες του εξωτερικού και τους ξένους που ζουν δίπλα μας. Αφορά τρέχουσα ειδησεογραφία μαζί με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τη ζωή των απόδημων στη διασπορά και των αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας είτε είναι μετανάστες είτε πρόσφυγες, επιχειρηματίες ή απλοί τουρίστες. Σε συνεχή διάλογο με τις ξένες κοινότητες στην Ελλάδα και την ομογένεια στο εξωτερικό, παρουσιάζουμε όψεις της καθημερινότητας και ισχυρές απόψεις για την βελτίωση της πραγματικότητας εντός και εκτός συνόρων,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 3 Νοεμβρίου 2014

    […] «Εντός και Εκτός Συνόρων» με τη Μαρία Λίλα για το insideoutborders.gr […]